Tidligere kursdeltaker i modum bad? Du kan logge inn ved å klikke her!

PREP Samlivskurs for Forsvaret, Vikersund 04.-06.11.22

4
nov


 

NB! Kurset er fulltegnet, mulig å sette seg på venteliste.

 

PREP samlivskurs

Mange ansatte i Forsvaret står overfor utfordringer som setter parforholdet på strekk. Behovet for å snakke godt og tydelig sammen blir dermed enda større. PREP samlivskurs gir rom for både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon.

PREP er et forskningsbasert og godt utprøvd pedagogisk kursopplegg som er utviklet i USA. Kurset er oversatt og bearbeidet til norske forhold av Modum Bad. Innholdet i kursene er tilpasset til par hvor en eller begge arbeider i Forsvaret.

Kursene skal passe for par i alle aldre - fra nyetablerte til de som har lang fartstid sammen, men skal særlig være et tilbud for par hvor en av partene skal delta eller nylig har deltatt i internasjonal tjeneste. Eller ansatte med betydelig fravær fra hjemmet, slik som f.eks. pendlere og seilere. Veteraner kan også delta på kurs inntil ett år etter hjemkost fra internasjonal tjeneste.

Dette kurset avholdes på Kildehuset, Modum Bad, Kildebakken 14, 3370 Vikersund. Sentralt i Buskerud, midt mellom Drammen, Kongsberg og Hønefoss. 60 min fra Oslo. Les mer om Kildehuset her

 

Tilrettelagt for ansatte i Forsvaret:
Samlivskursene er tilpasset Forsvarets egenartede utfordringer, og tar for seg temaer som fravær, savn og engstelse.

Skjermer privatliv:
Kursene skjermer om parenes privatliv, og ingen må dele personlige erfaringer i plenum.

Varighet:
Kursene varer fra fredag kl. 18.00 til søndag ca kl. 13.00

Lav egenandel:
Forsvaret betaler kurs og opphold, parene må selv betale en egenandel på kr. 500,-. NB! Egenandelen refunderes ikke etter påmeldingsfristen. 
Dere mottar faktura for egenandelen.

Forbehold om antall deltakere:
For at det skal bli kurs må det være minst 6 par. Det er begrenset antall kursplasser, maks 16 par.

Påmelding:
Paret foretar selv påmelding via Modum Bad sin hjemmeside.

Skal du tjenestegjøre i internasjonale operasjoner, eller er det mindre enn ett år siden du tjenestegjorde i internasjonale operasjoner, gis dette prioritet ved påmelding. Send kort informasjon om dette via kontaktskjema på forsvaret.no/kontakt. Merk henvendelsen med «PREP».

Deltakerne må oppgi:
Navn på begge, e-postadresse, telefon og privat adresse. Er begge ansatt i Forsvaret skrives dette i "kommentar-feltet".

Påmeldingen
til Modum Bad er bindende og egenandelen refunderes ikke med mindre kurset blir avlyst av Forsvaret/Modum Bad. Egenandelen må være betalt for at man skal få plass på kurset og den refunderes ikke ved en eventuell avmelding.

Evt. spørsmål:
Det kan innvilges barnepassreiser ved deltakelse på PREP-kurs. Dersom du har generelle spørsmål om PREP-kurs kan avdelingens familiekoordinator kontaktes.

Det tas fortløpende imot påmeldinger etter fristens utløp dersom ledige plasser. Send oss en e-post.

NB! SVÆRT viktig: Ved oppmøte og registrering på kurs må en av deltakerne i paret fremvise FD-ID for å dokumentere ansettelsesforhold i Forsvaret. Dette som en følge av ny prosess i forhold til HR-effektivisering i Forsvaret.

 

Kursinfo
Sted:
NB! Kurset er fulltegnet. Mulig å sette seg på venteliste. Kildehuset, Modum Bad
Dato:
Fra:04.11.2022 kl.18.00
Til:06.11.2022 kl.13.00
Kurstittel:
PREP Samlivskurs for Forsvaret, Vikersund 04.-06.11.22
Kursavgift:
500,00
Påmeldingsfrist:
12.10.2022
Kontakt:
Modum Bads kurs- og kompetansesenter
kurs@modum-bad.no
32749400