Tidligere kursdeltaker i modum bad? Du kan logge inn ved å klikke her!

PREP samlivskurs 12.-13. oktober 2024

12
okt


 

Få mer glede i forholdet deres!


PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen.

Kurset består av korte introduksjoner til hvert tema illustrert med bl.a. filmklipp eller dikt, i tillegg til oppgaver, som parene løser hver for seg.


Forebyggende og problemløsende:

På PREP-samlivskurs er det både humor og alvor. Målet er at parene skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

For alle aldre og livsfaser:
Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet

Dokumentert virkning:
Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 33.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på kurset har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å være tilfreds og forbli i parforholdet enn par som ikke har deltatt.

Prisen 
inkluderer kursavgift, kursmateriell, forfriskninger og lunsj begge dager, samt overnatting fra lørdag til søndag, middag lørdag kveld og frokost søndag. Kurset starter lørdag kl. 09.30 og avsluttes søndag ca. kl. 16.00. Det er mulig å bestille ekstra overnatting.


Tilbakemelding fra tidligere kursdeltaker:
- Vi er sammen hver dag, men denne helgen snakket vi sammen!


Avbestilling:

Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 950,- pr par. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 3.400,- pr par. Avbestillingsgebyret gjelder uansett årsak og avbestillingen må gjøres skriftlig. Gebyret kan i noen tilfeller dekkes av din egen forsikring. Skulle dere melde dere av kurset senere enn 24 timer før kursstart - eller utebli, vil full kursavgift bli fakturert.

Kursinfo
Sted:
Modum Bad, Kildehuset
Dato:
Fra:12.10.2024 kl.09:00
Til:13.10.2024 kl.16:00
Kurstittel:
PREP samlivskurs 12.-13. oktober 2024
Kursavgift:
7750,00
Påmeldingsfrist:
27.09.2024
Kontakt:
Modum Bads kurs- og kompetansesenter
kurs@modum-bad.no
32749400