Tidligere kursdeltaker i modum bad? Du kan logge inn ved å klikke her!

Workshop med tema: Komplekse dissosiative lidelser

7
marInvitasjon til workshop: 
5 hindringer for progresjon i arbeidet med komplekse dissosiative lidelser.

Workshopen vil adressere viktigheten av å gjenkjenne og systematisk jobbe med hindringer til progresjon i behandling av komplekse dissosiative lidelser. Du vil få oversikt over sentrale underliggende mekanismer, som ofte blir til hindringer til progresjon i behandling. Vi skal gå igjennom fem sentrale hindringer, som er godt belyst av forskningsbasert kunnskap, men som ofte ikke tas hensyn til i eksisterende behandlingstilbud. Når terapeuten kan kjenne igjen og systematisk holde fokus på hindringene fra starten av, gir det ramme for gode prosesser. Hindringene er der av gode grunner, ønsk dem velkommen og opplev at de kan bli til gull.

Tidsplan: Kl 09.00 - 15.00 begge dager. 

Kursholder: Psykologspesialist Irene Michalopoulos:
Irene er psykologspesialist med mange års fordypning i forståelse og behandling av komplekse dissosiative lidelser. Hun har også videreutdanning innen kroppsorientert traumebehandling og hun er utdannet gruppeterapeut. Hun har jobbet med traumebehandling i individualterapi og grupper i mer enn 20 år. Hun underviser og veileder innen dette feltet.

Faglige spørsmål kan rettes til Torunn Støren, Leder Traumepoliklinikken: torunn.storen@modum-bad.no

Betaling- og avbestillingregler:
Kursavgift er kr. 1.950,- pr dag, til sammen kr. 3.900,-. Det serveres enkel lunsj begge dager. 

Faktura vil bli sendt til oppgitt fakturaadresse i forkant av workshopen. Dersom faktura skal til din arbeidsgsiver kreves referanse. Vennligst vær nøye med å oppgi korrekt fakturaadresse og referanse.


Bindende påmelding:

Frist for avmelding er 15.02.2024. Ved avmelding senere enn nevnte dato, refunderes ikke kursavgiften uansett årsak (som sykemelding, ikke innvilget permisjon mm). Ved manglende oppmøte blir ikke kursavgiften refundert. Ved manglende oppmøte blir ikke kursavgiften refundert.

 

Kursinfo
Sted:
Eilert Sundtsgt 34, Oslo
Dato:
Fra:07.03.2024 kl.09:00
Til:08.03.2024 kl.15:00
Kurstittel:
Workshop med tema: Komplekse dissosiative lidelser
Kursavgift:
3900,00
Påmeldingsfrist:
15.02.2024
Kontakt:
Modum Bads kurs- og kompetansesenter
kurs@modum-bad.no
32749400