Tidligere kursdeltaker i modum bad? Du kan logge inn ved å klikke her!

PREP samlivskurs 5. - 7. november 2021

5
nov


 

Få mer glede i forholdet deres!


PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen.

Kurset består av korte introduksjoner til hvert tema illustrert med bl.a. filmklipp eller dikt, i tillegg til oppgaver, som parene løser hver for seg.


Forebyggende og problemløsende:

På PREP-samlivskurs er det både humor og alvor. Målet er at parene skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

For alle aldre og livsfaser:
Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet

Dokumentert virkning:
Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 33.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på kurset har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å være tilfreds og forbli i parforholdet enn par som ikke har deltatt.

Prisen 
er kr. 6.600,- pr par og inkluderer kursavgift, kursmateriell, forfriskninger og lunsj begge dager. Kursprisen inkluderer ikke overnatting, men det er mulig å bestille dette direkte med hotellet. Vi har reservert en romblokk frem til 20. oktober 2021.


Tilbakemelding fra tidligere kursdeltaker:
- Vi er sammen hver dag, men denne helgen snakket vi sammen!


Avbestilling:

Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 600,- pr par. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 3.000,- pr par. Avbestillingen må gjøres skriftlig. Gebyret kan i noen tilfeller dekkes av din egen forsikring. Skulle dere utebli fra kurset, vil full kursavgift bli fakturert.

 

Kursinfo
Sted:
Scandic Neptun Bergen
Dato:
Fra:05.11.2021 kl.18:00
Til:07.11.2021 kl.16:00
Kurstittel:
PREP samlivskurs 5. - 7. november 2021
Kursavgift:
6600,00
Påmeldingsfrist:
22.10.2021
Kontakt:
Modum Bads kurs- og kompetansesenter
kurs@modum-bad.no
32749400